OVERRENOVATIE

Renoveren van klassieke auto interieurs
Met regelmaat krijgen wij de opdracht om het interieur van een klassieke auto te renoveren. Door onze ervaring in het renoveren van deze vaak oude bekleding, hebben wij ons weten te specialiseren op het gebied van oldtimers en klassieke auto's. Hieronder is meer informatie te vinden over onze werkwijze en visie op het renoveren van interieurs uit klassieke auto's, oldtimers, vooroorlogse automobielen en andere voertuigen.

'Hoe ouder de auto, des te meer tijd, geduld en aandacht het renoveren vergt'.

Hoe ouder de auto, des te meer tijd, geduld en aandacht het vergt om het interieur te renoveren naar zijn oorspronkelijke/originele staat. In de huidige tijd moet alles snel en tijd is geld. Veel bedrijven gunnen zichzelf daardoor niet de mogelijkheid om ‘oude’ auto’s de aandacht te geven die ze wel nodig hebben en verdienen. Bentons gunt zich als authentieke stoffeerderij wel de inspanning om zich te verdiepen in de juiste renovatie van uw klassieke voertuig. Door het renoveren van vintage automobielen als dienst aan te bieden, draagt Bentons bij aan het historisch behoud van deze klassiekers. De oldtimer is vaak waardevol en daarom biedt Bentons de mogelijkheid om de originele staat te behouden. Beschadigingen zoals instapschade, krasjes, slijtage en brandgaatjes kunnen hersteld worden. Daarnaast kan Bentons het leer weer soepel maken en terugbrengen naar de originele kleur met behoud van patina dat passend is bij de leeftijd van de classic car. Tijdens de renovatie van een oldtimer, staat de wens van de klant centraal. Het opnieuw bekleden van (onderdelen van) uw klassieke auto is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie over bekleding.

Jaguar 420

Geslaagde renovatie van een Jaguar interieur

Voor een klant hebben wij het volledige interieur van zijn Jaguar mogen renoveren. Hierbij is het oude interieur op ambachtelijke wijze gerenoveerd, waardoor de originaliteit behouden is gebleven. Het leer is gereinigd, soepel gemaakt, beschadigingen zijn gerepareerd en het interieur is terug gebracht naar de originele kleur. Bentons heeft met veel zorg, liefde en aandacht gewerkt aan dit prachtige project. Dit is terug te zien aan het interieur, wat nu weer jaren mee kan.