+31 (0) 6 24 19 59 74 info@bentons.nl

Renovatie

Bij beschadigingen aan kunstlederen of stoffen bekleding, ontkom je er in de meeste gevallen niet aan dat de bekleding vervangen moet worden. In het geval van beschadigingen en of slijtage bij lederen bekleding is er vaak nog renovatie van het huidige materiaal mogelijk. Beschadigingen zoals instapschade, krasjes, slijtage, brandgaatjes en overige oneffenheden kunnen worden hersteld en zo nodig kan het leer weer op kleur gebracht worden.

Renovatie autobekleding
Autobekleding renovatie na
Slijtage autobekleding
Autobekleding na renovatie

Voor sommige klassiekers is het van belang dat de originaliteit behouden blijft, enerzijds voor de waarde en anderzijds voor de uitstraling van de auto. Daarom biedt Bentons de mogelijkheid om het oude interieur op ambachtelijke wijze te renoveren. Beschadigingen kunnen worden hersteld. Daarnaast kunnen wij het leer weer soepel maken en terugbrengen naar de originele kleur met behoud van patina en craquelé, zover dat passend is bij de leeftijd en staat van de auto. Tijdens het renoveren van lederen bekleding staat de wens van de klant centraal.

Lederen bekleding voor renovatie
Lederen autobekleding
Autobekleding leder
Lederen autobekleding na renovatie

Wij werken met veel zorg, liefde en aandacht aan de meest unieke projecten, om er voor te zorgen dat deze autointerieurs weer jaren mee kunnen. De combinatie tussen bekleding en renovatie maakt ons uniek op het gebied van autobekleding!

Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Langskomen met de auto mag natuurlijk ook! Wij zijn gevestigd in Zwolle, vlakbij Meppel, Kampen en Genemuiden.

Auto interieur opnieuw bekleden?

Bekleding

Het opnieuw bekleden van (of onderdelen van) uw autointerieur is ook mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over bekleding, of kijk voor voorbeelden tussen onze ‘Projecten’.

 

Neem vrijblijvend contact op