+31 (0) 6 24 19 59 74 info@bentons.nl

Gedeeltelijke vervanging

Instapschade, slijtage en overige beschadigingen aan uw auto interieur komen vaak voor. Al bent u nog zo zuinig op uw auto, een auto is en blijft een gebruiksobject. Gelukkig is er in de meeste gevallen altijd een passende oplossing om de bekleding weer netjes te krijgen.

Beschadiging autobekleding
Autobekleding na renovatie
Beschadiging bekleding autostoel - voor
Stoel bekleding na renovatie

Een bedrijfswagen krijgt vaak veel te verduren en dit laat zo de nodige gebruikssporen achter. Zo slijt ook de bestuurdersstoel vaak door het vele in en uit stappen en verschillende soorten werkkleding. Daarnaast hebben bedrijfsauto’s vaak een wat hogere zit, waardoor je je al gauw uit de auto laat glijden en de wangen van de stoelen als eerste doorslijten. Een bedrijfswagen is je dagelijkse vervoersmiddel en meestal ook je visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat het interieur er representatief uit ziet en dat de stoelen comfortabel zijn voor dagelijks gebruik.

Dit geldt niet alleen voor bedrijfswagens, ook sportwagens hebben vaak last van instapschade. Dit vanwege de vaak lage instap en sportieve zit, denk aan dikkere hogere wangen / kuip.

Autobekleding laten renoveren?
Gedeeltelijke vervanging autobekleding
Schade autobekleding
Autobekleding na renovatie

Daarnaast komen beschadigingen en slijtage eigenlijk in elk type auto wel voor. Het ene materiaal of merk is er gevoeliger voor dan het andere. Beschadigingen ontstaan niet altijd alleen door slijtage, maar kunnen ook ontstaan door bijv. scherpe voorwerpen, onverwachtse bewegingen, huisdieren of zelfs een brandgat door roken in de auto.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen/repareren van stoelwangen, zittingen, ruggen en kussens/schuimdelen. Op deze manier hoeft u zich niet meer te ergeren bij het instappen, of kunt u de auto met meer vertrouwen verkopen.

Schade aan autobekleding?

Renovatie

Bij beschadigingen aan kunstlederen of stoffen bekleding, ontkom je er in de meeste gevallen niet aan dat de bekleding vervangen moet worden. In het geval van beschadigingen en of slijtage bij lederen bekleding is er vaak nog renovatie van het huidige materiaal mogelijk. Beschadigingen en oneffenheden kunnen worden hersteld en zo nodig kan het leer weer op kleur gebracht worden.

Klik hier  voor meer informatie over renovatie, of kijk voor voorbeelden tussen onze ‘Projecten’ .

Neem vrijblijvend contact op