+31 (0) 6 24 19 59 74 info@bentons.nl

Autointerieurs

Bentons kan het interieur van uw auto geheel of gedeeltelijk bekleden. De wens van de klant staat voor ons altijd centraal. De mogelijkheden op het gebied van bekleding zijn eindeloos.

Groene autobekleding
Renovatie autobekleding
Renovatie rode autobekleding

Voor Bentons is het geen probleem om zowel jonge als oude auto’s geheel of gedeeltelijk te bekleden. Hierbij kan er gekozen worden voor bekleding met leer, stof, kunstleer en tapijt. Samen met de klant gaat Bentons op zoek naar passende bekleding in de juiste stijl, de juiste kleur en het juiste materiaal. Bentons streeft naar hoge kwaliteit tijdens het bekleden van een autointerieur. Klik hier voor meer informatie over gedeeltelijke vervanging.

Bekleding interieur
Autobekleding in de juiste stijl
Bekleding autodak

Met regelmaat krijgen wij de opdracht om het interieur van een klassieke auto te bekleden. Door onze ervaring in het renoveren van deze vaak oude bekleding, hebben wij ons weten te specialiseren op het gebied van oldtimers en klassieke auto’s.

Autobekleding klassieke auto
Bank bekleding
Renovatie autointerieur

Het bekleden of renoveren van deze autointerieurs vraagt vaak om een andere aanpak. Hoe ouder de auto, des te meer aandacht en geduld het renoveren vergt. In de huidige tijd moet alles snel en tijd is geld. Veel bedrijven nemen de moeite niet meer om ‘oude’ auto’s de aandacht te geven die ze nodig hebben en verdienen. Bentons gunt zich als authentieke stoffeerderij wel de inspanning om zich te verdiepen in de juiste renovatie van het interieur van uw klassieker. Daarnaast is het onze passie om bij te kunnen dragen aan het historisch behoud van deze klassiekers.

Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Langskomen met de auto mag natuurlijk ook! Wij zijn gevestigd in Zwolle, vlakbij Meppel, Kampen en Genemuiden.

Schade aan autobekleding?

Renovatie

Het kan ook zijn dat u uw klassieker zo origineel mogelijk wilt houden en het leer behouden moet blijven. Of dat het lederen interieur zijn charme met de nodige patina niet mag verliezen, maar wel een opfrisbeurt kan gebruiken. In veel van deze gevallen kunnen wij het interieur van uw klassieker dan renoveren.

Klik hier voor meer informatie over het renoveren van leer, of kijk voor voorbeelden tussen onze ‘Projecten’ .

Neem vrijblijvend contact op