+31 (0) 6 24 19 59 74 info@bentons.nl

Autobekleding Zwolle

Bentons Bekleding is gespecialiseerd in het verzorgen van autobekleding in de regio Zwolle. Van stoffen- tot leren bekleding. Van compleet nieuwe bekleding tot het renoveren hiervan. Van jonge- tot oude (bedrijfs)auto’s. De mogelijkheden zijn eindeloos!

PROJECTEN

AUTOBEKLEDING, RENOVATIE EN REPARATIE NABIJ ZWOLLE

Op het gebied van autostoffering in de omgeving van Zwolle kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Nieuwe autobekleding / renovatie van autobekleding;
  • gedeeltelijke vervanging;
  • reparatie van autobekleding.

NIEUWE AUTOBEKLEDING OF RENOVATIE VAN AUTOBEKLEDING

Bentons Bekleding is het adres voor nieuwe autobekleding, of het nu gaat om een oldtimer of jongere auto. Zo kunt u bij ons terecht voor het renoveren van klassieke auto interieurs. Wij brengen de bekleding in dat geval weer terug naar zijn oorspronkelijke staat. Naast stoelbekleding verzorgen wij ook tapijt- en hemelbekleding.

GEDEELTELIJKE VERVANGING VAN DE BEKLEDING

Heeft uw bekleding slijtageplekken of andere beschadigingen? Maar is niet alle bekleding toe aan vervanging? Dan is gedeeltelijke vervanging een goede oplossing. In dit geval worden alleen de beschadigde bekleding vervangen.

AUTOBEKLEDING REPARATIE

Ook voor de reparatie van autobekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Scheurtjes, gaatjes of andere beschadigingen kunnen wij in de meeste gevallen voor u repareren. Ook dit geldt voor zowel oude- als jongere auto’s.

STOFFEN-, SKAI- OF LEREN BEKLEDING

Gaat u voor nieuwe- of gedeeltelijke vervanging van de autobekleding, of renovatie van uw bekleding? Waar u ook voor kiest, samen met u gaan we op zoek naar passende bekleding. Zo bekijken we welk materiaal, welke kleuren en welke stijl er het beste bij de auto past. Uw wensen staan hierbij uiteraard centraal. Qua materiaal kunt u bij Bentons Bekleding kiezen uit stoffen-, skai- en leren autobekleding.

Autobekleding Zwolle
Autobekleding in Zwolle

UW AUTO LATEN STOFFEREN IN DE REGIO ZWOLLE?

Wilt u uw auto laten bekleden in de buurt van Zwolle? Bentons Bekleding is gevestigd in Genemuiden, op een klein half uur rijden vanuit Zwolle. Naast autostoffering kunt u bij ons ook terecht voor motor- of boot bekleding. Benieuwd wat Bentons Bekleding voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via info@bentons.nl of kom gerust langs in Genemuiden met uw auto!

Neem vrijblijvend contact op