+31 (0) 6 24 19 59 74 info@bentons.nl

Autobekleding Meppel

Auto laten bekleden in de regio Meppel? Bentons Bekleding is gespecialiseerd in het verzorgen van autobekleding en gaat graag aan de slag met uw auto interieur. Kiest u voor stoere leren autobekleding? Of heeft u een voorkeur voor stoffen bekleding? Bij ons kunt u ook terecht voor het vervangen van uw huidige autobekleding. Bent u juist op zoek naar een oplossing voor die vervelende brandgaten in uw autostoel? Ook dan biedt Bentons uitkomst. Oftewel, de mogelijkheden voor uw auto zijn eindeloos. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze projecten.

PROJECTEN

HISTORISCH BEHOUD VAN KLASSIEKE AUTO’S

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van oldtimers en klassieke auto’s. Bij deze auto’s geldt: ‘Hoe ouder de auto, des te meer tijd, geduld en aandacht het renoveren vergt’. Wij vinden het belangrijk dat uw klassieker de aandacht krijgt die hij verdient. Zo hebben wij in het verleden het volledige interieur van een Jaguar 420 op ambachtelijke wijze gerenoveerd. Bij deze auto hebben we onder andere het leer gereinigd en soepel gemaakt. Wij verdiepen ons in de juiste renovatie van uw klassieke voertuig en dragen bij aan het historisch behoud van deze prachtige auto’s. Uw oldtimer, vooroorlogse automobiel of ander voertuig is bij Bentons in goede handen.

Autobekleding Meppel
Autobekleding in Meppel

KEUZE UIT VERSCHILLENDE MATERIALEN

Welke bekleding komt het best tot zijn recht in uw auto? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals leer, kunstleer en stof. Wij begrijpen heel goed dat het kiezen van een materiaal een lastige keuze kan zijn. Om deze reden vinden wij het belangrijk om u goed te adviseren over de mogelijkheden voor uw auto interieur. Het uiteindelijke doel is dat wij uw auto de uitstraling geven die helemaal aansluit op uw wensen, zodat u weer met veel plezier de weg opgaat!

KEUZE UIT VERSCHILLENDE MATERIALEN

Kan uw autobekleding wel een opfrisbeurt gebruiken? Wilt u graag stoffen autobekleding vervangen voor leren bekleding? Ontdek dan de mogelijkheden van Bentons. U kunt bij ons langskomen aan de Oosterbrugstraat 34 in Genemuiden, op korte afstand van Meppel. Wilt u meer informatie ontvangen over autobekleding of autostoffering in Meppel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Neem vrijblijvend contact op